HANGTECHNIKATökéletes hangzás - minden alkalommal


Kristálytiszta hangminőség - kizárólag professzionális világmárkáktól, legyen szó bár mikrofonról, hangfalról, keverőről, vagy kiegészítő eszközökről. De tudjuk, hogy legalább ennyi múlik az emberi tényezőn is: Ön nem marad majd magára a technikával, kollégáinkra a felszereléstől a mikrofonok használatáig mindenben számíthat. Hogy Ön és partnerei a lehető legtökéletesebb végeredményt élvezhessék a rendezvényen. Csak engedje el magát és bízza ránk a tervezést és a megvalósítást!  Mikrofonok


A részleteket nyugodtan bízza ránk! Kollégáink segítenek Önnek a legmegfelelőbb mikrofon kiválasztásában, felszerelésében és a használat közben is támogatást nyújtanak az előadóknak. Szaktudásunk és tapasztalatunk mellett a legmegbízhatóbb világmárkák - Sennheiser, Shure, Audio Technika, Bosch -  garantálják a kompromisszummentes végeredményt. Legyen bár szó kül- vagy beltéri rendezvényről, kínálatunkban a mikrofonok legszélesebb választéka áll az Ön rendelkezésére.

Mikrofontípusok (zárt vagy kültéri rendezvényen egyaránt felhasználhatóak):  

  • kézi vezeték nélküli (urh) mikrofon
  • csíptetős mikrofon (clip on -, lavalier michrophone)
  • pulpitus mikrofon,
  • mikrofonlánc (Push to Talk)
  • hangszer mikrofon
  • asztali mikrofon
  • fejmikrofon és más, ügyfeleink egyedi igényeit kielégítő mikrofonok.


Hangfalak


Sajtótájékoztató, bankett, konferencia, panelbeszélgetés vagy kültéri rendezvény? Megoldjuk! Nálunk mérettől függetlenül, bármilyen helyszínhez megtalálja a megfelelő hangosító berendezéseket. Kis termekben és nagy terekben egyaránt hibátlanul szólnak a világ vezető gyártóitól - L'Acoustics, QSC, Electro Voice - származó hangfalaink!

Keverők, kiegészítő eszközök - a tökéletesen egységes hangzásért!


Legyen bár szó koncertről vagy egy sajtótájékoztatóról, hangkeverőink, keverőpultjaink mindenféle igényre megoldást nyújtanak: a néhány csatornás berendezéstől a nagy zenekari keverőkig bármilyen készüléket megtalál a kínálatunkban.


Az általunk alkalmazott professzionális világmárkákkal, mint a Soundcraft, vagy az Allen and Heath a különböző hangforrásokat összeállítva tökéletesen egységes hangzást vagyunk képesek létrehozni. Háttérzenékhez, hangbejátszásokhoz és hangrögzítéshez is a legmegbízhatóbb eszközöket találja meg nálunk.


(Sajtótájékoztatókon fel vagyunk készülve a jel szétosztására. Előadók, zenészek és művészek fellépésekor kontroll hangfalat is biztosítunk


AV Play Ltd.

AV Play Ltd. provides a full range of technical services for your event. Our state-of-the art technology and seasoned English-speaking technicians with a proven track record are guarantees for the best results.

Contact

E-mail: info@avplay.hu

Phone: +36 30 680 8600

 

Ask for our newsletter

We will inform you about news, events and more!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.