TOLMÁCSTECHNIKA


Hogy a legapróbb jelentés árnyalatok se vesszenek el

“Célunk, hogy olyan hidat építsünk az előadó és a résztvevők között, amely akár az Európai Parlamentben, vagy az ENSZ-ben is megállná a helyét! Tolmácstechnikai megoldásaink része, hogy a különböző nyelvekre lefordított szöveget a kiválasztott terembe, helyiségbe sugározzuk. A résztvevők pedig készülékeiken kiválaszthatják a számukra megfelelő nyelvet, amit utána fülhallgatójukban hallanak. Az általunk használt páratlan hangminőségnek és fejlett techológiának köszönhetően kisebb, többnyelvű rendezvényektől a nagy nemzetközi konferenciákig a teljes érthetőség garantált - függetlenül az esemény vagy a tér nagyságától... Úgyhogy, biztos lehet benne: ha tolmácstechnikáról van szó, egy nyelvet beszélünk!"

Bosch Integrus tolmácsrendszer

Az Integrus egy teljesen digitális, páratlan hangminőséget biztosító infravörös tolmácsrendszer, amely kifejezetten a többnyelvű konferenciákhoz és rendezvényekhez készült, hogy a résztvevők számára elősegítse az elhangzottak megértését. Az előadások és bemutatók szinkrontolmácsolása a hallgató saját nyelvén történik a vevőegységre és a fejhallgatóra.


AV Play Ltd.

AV Play Ltd. provides a full range of technical services for your event. Our state-of-the art technology and seasoned English-speaking technicians with a proven track record are guarantees for the best results.

Contact

E-mail: info@avplay.hu

Phone: +36 30 680 8600

 

Ask for our newsletter

We will inform you about news, events and more!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.