MEGOLDÁSAINK - AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA


Tolmácstechnika

TOLMÁCSTECHNIKA

Hogy a legapróbb jelentés árnyalatok se vesszenek el.


“Célunk, hogy olyan hidat építsünk az előadó és a résztvevők között, amelyek akár az Európai Parlamentben, vagy az ENSZ-ben is megállnák a helyüket!"

KONFERENCIATECHNIKA

KONFERENCIATECHNIKA

Minden elhangzott szónak súlya van!


Több nyelven, sok résztvevővel is csúcsminőségben, kötetlenül kommunikálhat. A Bosch DCN digitális rendszer a tökéletes hozzászólási megoldás bármilyen konferencián, rendezvényen, közgyűlésen.

KOMPLETT RENDEZVÉNYTECHNIKA

KOMPLETT RENDEZVÉNYTECHNIKA

Koncentráljon nyugodtan a saját feladataira!


Mi egy kézben fogjuk össze a szükséges emberi és technikai erőforrásokat, azaz, a projekt teljes körű irányítását!

HANGTECHNIKA

HANGTECHNIKA

Tökéletes hangzás - minden alkalommal.


Kristálytiszta hangminőség - kizárólag professzionális világmárkáktól, legyen szó bár mikrofonról, hangfalról, keverőről, vagy kiegészítő eszközökről. De tudjuk, hogy legalább ennyi múlik az emberi tényezőn is: Ön nem marad majd magára a technikával, kollégáinkra a felszereléstől a mikrofonok használatáig mindenben számíthat. Hogy Ön és partnerei a lehető legtökéletesebb végeredményt élvezhessék a rendezvényen. Csak engedje el magát és bízza ránk a tervezést és a megvalósítást!

VETÍTÉSTECHNIKA

VETÍTÉSTECHNIKA

Hozza ki a maximumot üzenetéből!


Az elmondott szó fontos, de még nagyobb súlyt kap, ha képekkel, videókkal támogatjuk meg mondanivalónkat. Az előadó mögé, vagy önállóan vetített prezentáció kitágítja üzenetünk univerzumát. Az előadásunkat kísérő képek, hangok egy plusz dimenziót adnak az elhangzottaknak, de a kivetített fotók, animációk önmagukban is lélegzetelállító hatást érhetnek el, jelenjenek bár meg vásznon, vagy akár éppen egy ház falán!

FÉNYTECHNIKA

FÉNYTECHNIKA

Lépjen ki velünk a fénybe!


Növelje rendezvénye hatékonyságát tökéletesen megválasztott színekkel és világítással! Ha a megfelelő atmoszférát a hangulatos fények kompozíciójával megteremtettük, minden más szinte magától kerül majd a helyére rendezvényünkön. A világítás szerepe egy eseményen túlbecsülhetetlen!


EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

A rendezvény szakmában eltöltött évek alatt nemcsak a legmagasabb ügyfél elvárások megbízható teljesítésében szereztünk komoly tapasztalatot, de elmondhatjuk, hogy mára gyakorlatilag az összes elképzelhető műszaki megoldással, technológiával és berendezéssel is alkalmunk volt dolgozni a rendezvények megvalósítása során. Alap szolgáltatásainkon kívül a következő lehetőségekből is válogathat, amennyiben mellettünk dönt:

  • Konzultáció és rendezvénytámogatás,
  • LED kijelzők, videotechnika,
  • beltéri és kültéri LED fal,
  • szavazástechnika, szavazórendszerek,
  • streaming, mapping,
  • színpad bérlés, pulpitus bérlés,
  • vetíthető felületű változatban is (név, logó, animáció), 3D hatású hologram vetítés,
  • beléptető rendszer,
  • IT megoldások.

AV Play Kft.

Az AV Play Kft. teljes körű technikai szolgáltatással segíti Önt és munkatársait a rendezvény lebonyolítása során. Korszerű technológiánk, angolul beszélő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink, referenciákkal igazolható szakértelmünk garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolat

E-mail: info@avplay.hu

Telefon: +36 30 680 8600

 

Kérje hírlevelünket!

Értesüljön akcióinkról, híreinkről!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.