VETÍTÉSTECHNIKAHozza ki a maximumot üzenetéből! Vetítéstechnikai megoldásaink


Az elmondott szó fontos, de még nagyobb súlyt kap, ha képekkel, videókkal támogatjuk meg mondanivalónkat.  Az előadó mögé, vagy önállóan vetített prezentáció kitágítja üzenetünk univerzumát. Az előadásunkat kísérő képek, hangok egy plusz dimenziót adnak az elhangzottaknak, de a kivetített fotók, animációk önmagukban is lélegzetelállító hatást érhetnek el, jelenjenek bár meg vásznon, vagy akár éppen egy ház falán!

Mi az Ön számára optimális megoldást fogjuk javasolni elképzelési megvalósításához. Kérje ajánlatunkat!Projektorok

Ha projektorokról van szó, Ön méret, fényerő, telepíthetőség és egyéb adottságok figyelembe vételével, széles kínálatunkból választhatja ki a legmegfelelőbb vetítőket. Mindegy, hogy épületen vagy vásznon szeretné megjeleníteni üzenetét: nálunk meg fogja találni, amit keres - ehhez természetesen a mi szakmai segítségünk, támogatásunk is a rendelkezésére áll.


Vásznak

Vásznaink segítenek életre kelteni a vetített képeket, színeket! Legyen szó prezentáció, kamerakép, számítógép, videójel vagy logó megjelenítéséről, elölről és hátulról is vetíthető vásznakkal és kiegészítő eszközökkel bármilyen vizuális elképzelése megvalósítható.

 

LED kijelzők

Szakmai kiállításon, konferencián sem kell nélkülöznie a kompromisszummentes kép és hangminőséget. A látogatókat az Ön standja köré vonzza majd nagy felbontású LED kijelzőjének képe! Választhat 32”-os (82 cm-es) képernyőinkből, vagy az ennél nagyobbakból - egészen a 75”-os (190 cm-es) méretig.

Kijelzőink állványra szerelhetők, vagy akár előadói monitorként is használhatóak, valamint tetszőleges számban összekapcsolhatóak.

 

Kiegészítő eszközök

Arra törekszünk, hogy a választékunkból mindig személyre szabott megoldást alakítsunk ki Önnek. Vetítéstechnikai megoldásainknál sincs ez másképpen: képkeverők, kapcsolók, osztók, szoftverek segítik az Önnek legmegfelelőbb végeredmény megszületését.


AV Play Kft.

Az AV Play Kft. teljes körű technikai szolgáltatással segíti Önt és munkatársait a rendezvény lebonyolítása során. Korszerű technológiánk, angolul beszélő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink, referenciákkal igazolható szakértelmünk garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolat

E-mail: info@avplay.hu

Telefon: +36 30 680 8600

 

Kérje hírlevelünket!

Értesüljön akcióinkról, híreinkről!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.