BEMUTATKOZUNK


A rendezvény középpontjában Ön áll: mi a háttérben azért dolgozunk, hogy Ön a megérdemelt maximális sikert és elismerést arathassa le hallgatósága körében! Mintha csak otthon lenne.

Hogyan tudjuk Önt ebben támogatni?

  • Évtizedes, kiterjedt tapasztalatokkal a legmagasabb igényeket támasztó ügyfelek rendezvényeinek technikai kivitelezésében
  • Sikeres hazai és nemzetközi projektekben megszerzett tudással
  • Referenciákkal alátámasztott, korrekt hozzáállással a tervezéstől, a helyszín felmérésétől a megvalósításig
  • Az első fázistól az utolsóig folyamatosan elérhetően az Ön számára: átlátható és érthető kommunikációval, a szakzsargonokat amennyire csak lehet, kerülve.


Cégünk küldetése, hogy munkatársaink az Ön láthatatlan segítőiként olyan kényelmes hátteret és biztonságérzetet nyújtsanak, mintha csak a rendezvényt a nappalijában kellene megtartania. Hogy Ön a saját eseményén valóban otthon érezhesse magát: hogy mindig pontosan tudja, melyik kérdéssel kihez fordulhat; hogy teljes figyelmét a tartalomra fordíthassa, valamint hallgatósága elégedettségére... na és persze, hogy ne kelljen eközben kábelek között bukdácsolnia. Hiszen ezt otthon sem szeretné, nem igaz..? :)


AV Play Kft.

Az AV Play Kft. teljes körű technikai szolgáltatással segíti Önt és munkatársait a rendezvény lebonyolítása során. Korszerű technológiánk, angolul beszélő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink, referenciákkal igazolható szakértelmünk garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolat

E-mail: info@avplay.hu

Telefon: +36 30 680 8600

 

Kérje hírlevelünket!

Értesüljön akcióinkról, híreinkről!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.