TOLMÁCSTECHNIKA


Hogy a legapróbb jelentés árnyalatok se vesszenek el

“Célunk, hogy olyan hidat építsünk az előadó és a résztvevők között, amely akár az Európai Parlamentben, vagy az ENSZ-ben is megállná a helyét! Tolmácstechnikai megoldásaink része, hogy a különböző nyelvekre lefordított szöveget a kiválasztott terembe, helyiségbe sugározzuk. A résztvevők pedig készülékeiken kiválaszthatják a számukra megfelelő nyelvet, amit utána fülhallgatójukban hallanak. Az általunk használt páratlan hangminőségnek és fejlett techológiának köszönhetően kisebb, többnyelvű rendezvényektől a nagy nemzetközi konferenciákig a teljes érthetőség garantált - függetlenül az esemény vagy a tér nagyságától... Úgyhogy, biztos lehet benne: ha tolmácstechnikáról van szó, egy nyelvet beszélünk!"

Bosch Integrus tolmácsrendszer

Az Integrus egy teljesen digitális, páratlan hangminőséget biztosító infravörös tolmácsrendszer, amely kifejezetten a többnyelvű konferenciákhoz és rendezvényekhez készült, hogy a résztvevők számára elősegítse az elhangzottak megértését. Az előadások és bemutatók szinkrontolmácsolása a hallgató saját nyelvén történik a vevőegységre és a fejhallgatóra.


AV Play Kft.

Az AV Play Kft. teljes körű technikai szolgáltatással segíti Önt és munkatársait a rendezvény lebonyolítása során. Korszerű technológiánk, angolul beszélő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink, referenciákkal igazolható szakértelmünk garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolat

E-mail: info@avplay.hu

Telefon: +36 30 680 8600

 

Kérje hírlevelünket!

Értesüljön akcióinkról, híreinkről!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.