KOMPLETT RENDEZVÉNYTECHNIKA


Koncentráljon nyugodtan a saját feladataira! Mi átvállaljuk az irányítást.


Bízza ránk rendezvénye teljeskörű menedzselését! Ha az esemény kivitelezésébe esetleg rajtunk kívül más céget is bevonna, mi egy kézben fogjuk össze a szükséges emberi és technikai erőforrásokat, azaz, a projekt teljes körű irányítását! Évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatunk, referenciákkal igazolható szakértelmünk és eddig elért eredményeink garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz. A felelősséget nyugodtan helyezze a mi vállunkra: Önnek így nem kell majd például az eszközparkkal, vagy alvállalkozók irányításával bajlódnia.

Mindezt mi végezzük el Ön helyett. A szervezés így nyugodtabban és rövidebb idő alatt zajlik le, Önnek pedig több energiája marad a saját feladataira!    


AV Play Kft.

Az AV Play Kft. teljes körű technikai szolgáltatással segíti Önt és munkatársait a rendezvény lebonyolítása során. Korszerű technológiánk, angolul beszélő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaink, referenciákkal igazolható szakértelmünk garantálják Önnek, hogy rendezvénye nálunk a legjobb kezekben lesz.

Kapcsolat

E-mail: info@avplay.hu

Telefon: +36 30 680 8600

 

Kérje hírlevelünket!

Értesüljön akcióinkról, híreinkről!
Copyright © 2018 AV Play Kft. Minden jog fenntartva.